Архивы Ohjelmistot -

KOKOONPANON VALVONTAJÄRJESTELMÄ

Luokat:
 • KOKOONPANON VALVONTAJÄRJESTELMÄ

  Huomautus   Altami Oy osallistui PJSC “Kamaz” -tekniikan tekniseen ja metodologiseen apuun liittyvän älyllisen teknologian luomisen parhaasta ratkaisusta älyllisen teknologian luomiseen alalla, joka ohjaa manuaalista toimintaa videokuvista Skolkovon säätiön järjestämästä kokoonpanotuotannosta. Avoin kilpailu järjestettiin 2.-23.8.2018.       Siirry kokoonpanoprosessin […]


 • Altami Studio

  Altami Studio on suunniteltu kuvien ottamiseen, tutkimiseen ja käsittelyyn sekä mittausten suorittamiseen. Ohjelman tehtävänä on auttaa käyttäjää analysoimaan laitteesta saatua kuvaa, tekemään johtopäätöksiä, valmistelemaan ja säilyttämään tutkimusten tulokset.


 • Altami VideoKit

  Altami VideoKit on yksinkertainen ja kätevä ohjelma kuvien mikroskoopista katseluun ja kaappaamiseen näitä tietokoneeseen. Se näyttää kuvia, jotka on saatu erilaisten tutkimuslaitteiden avulla: mikroskoopit, teleskoopit, röntgen ja muut laitteet. Sen avulla voi myös ottaa kuvia.


 • Altami PhotoKit

  Altami PhotoKit on suunniteltu ohjaamaan Canonin PowerShot-kameroita. Sen avulla voit tehdä laadukkaita valokuvia. Ohjelman työ eli kameran asettaminen ja kuvaamisen hallinta tapahtuu reaaliajassa. Jotta saataisiin sopiva hetki kuvan ottamiseksi, siinä kehitettiin esikatseluikkuna.