Komponenttien ja sovellusten kehitys

Kehittyneet komponentit ja ohjelmistot

Kehittyneet komponentit: kirjastot ja kuoret

Altami yhtiö kehitti useita monialaisia kehyksiä, joita usein tarvitaan kuvankäsittelyohjelmien kehitykseen.
 
 

Altami Digital Image käsittely

Järjestelmäriippumaton algoritmeihin kirjasto kuvankäsittelylle ADIP (Altami Digital Image Processing). Kirjasto mahdollistaa käsitellä useita eri formaattejien rastereja, toteutua erilaisten rasterien muunnokset ja helposti ottaa uudet käsittelyalgoritmit käyttöön. ADIP kehittykseksi ja ylläpitöksi yritysasiantuntijat kehittivät DSL (Digital Subscriber Line), ohjelmointikieli C++, joiden avulla joudutetaan mallien työnnopeuksen säilyttämällä yksinkertaista käyttöliittymää kirjaston käyttäjälle.
 
 

Altami Capture laite

Järjestelmäriippumaton kirjasto erityyppisten videokuvan tallennuslaitteiden ohjaukseen ACD (Altami Capture Device). Kirjastossa on liitäntäosa ja erityyppisten laitteiden hallintaen täytäntöönpanot, sillä käyttöliittymää on pantava täytäntöön kerran, käyttämään kaikkia mahdollisia videokuvan tallennuslaitteiden hallintaen täytäntöönpanoja.
 
 

Altami Graphical User Interface

Altami graafinen käyttöliittymä AGUI graafisen käyttöliittymän luomiseen on kohtaista kuvankäsittelyyn. Kirjastossa on monia käyttöliittymäkomponentteja erityistietoiden esillepanoon: viivat, kaaviot, tilastotaulukot, histogrammin ja graafien näyttö. Kirjasto sisältää myös vuorovaikutuksen logiken muiden yhtiön AWF-kirjastoihin kanssa, vektori- tai rasterimuotoisien varastoinnin logiken, kalibrointilaitteistot, sisäiset kommunikointit ja jne.
 
 

Altami Logging

Altami kirjauksen käyttöliittymä Alog (Altami Logging) tarjoaa välineitä kriittisimmät osat löytämiseen kehitykseksi, jonka voidaan keskittymään tärkeimmien osoihin optimoiseen, joka johtaa tehokkaisiin sovelluksiin lyhyessä ajassa.
 
 

Altami Python

Kokeellisella mallella AP kuoren (Altami Python) tehtävä on ohjata ohjelman osaita erittäin hyvällä kielitasolla Python. Kokemuksesta saa erinomaisia tuloksia: sovellukset, joka edellyttävät kuukausia kehittämiseen eri ammatikokemisien ohjelmoijien ryhmän avulla, voidaan saada Altami kehyksen kautta Python valvonnassa muutamassa päivässä asiantuntijalla algoritmitekijällä.
 
 

Kehyttaneet sovellukset

On monta yhtiön erikoistuneiden asiantuntijoiden kehittämää tekniikoita ratkaisemaan erittäin erikoistuneita käyttäjien tehtäviä. Yhtiöllä on kokemus lääketieden, metalllurgin, ydinteknologian, avaruustutkimuksen, röntgenin ja muut tutkemukset kehittämiseen. Yhden esimerkin tällaisista tietokoneohjelmistojen kehityksistä tietokonelaitteiston yhdessä on pinnan skanneri.
 
 

Pinnan skanneri

Tallainen ohjelmisto ja tietokoneohjelmisto on suunniteltu pinnoihin skannaamiseen ja digitaalimiseen, joiden avulla saa molemmien suurien ja mikroskooppisien esineiden panoraamakuvat.
 
 

Altami Studio

Järjestelmäriippumaton sovellus kuvien talteenottoon, videokuvien käsittelyyn ja analysointiin tosiajassa. Altami Studio ei saisi ole huonompi kuin kuuluisa läntisien analogien toiminnallisuus (Leica, Nikon, Zeiss kehitykset), mutta tärkeissä kohtaissa voittaa heitä.
 
 

Altami X-Ray

Sovellus kuvien käsittelyyn, joka otettu röntgenlaitteella. Ohjelman pääpiirteet tämän alan kilpailukykyltä ohjelmistolta: kyky käsitellä kehyksien virta tosiajassa, erinomainen integraatio kuvankaappauslaitteiden kanssa ja vaiheihin tukeminen. Ohjelmaa käytetään mukaisia ohjelmisto- ja tietokoneohjelmistojärjestelmiä laadunvalvontajärjestelmeissä ja lääketieteellisessa diagnostiikassa. Nykyisellä Altami-yhtiö ZAO “Elteh Med”- yhtiökumppanin yhdessä edistää yhdistelmiä rontgenlaittet käyttäville muille markkinoille.
 
 

Altami VideoKit

Yksinkertainen järjestelmäriippumaton sovellus valokuvien kuvankaappauslaitteiden johtamiseen ja kuvia käyttöön palauttaamiseen. Nykyisin tämä on ainoa sovellus lajiaan venäläisen yhtiön kehittämä. Lyhytaikaisen elävä aikana Altami VideoKit asettettiin monissa tieteellike-, korkeakoulu- ja teollisuudenlaitoksissa. Esimerkkinä on yhtiön osallistuminen kansalliseen hankkeiteen “Koulutus”, jossa yhtiö tarjoaa yli 20 000 mikroskoppia, joista 5000 täydennettiin silmämääräisilla kameroilla Altami VideoKit-in valvonnassa.
 
 

Altami PhotoKit

Altami PhotoKit on aikaisin yhtiön kehittänyt ohjelmisto. Sovellus antaa kuvien ottamista erityisellä kameralla ja sopii näissä asiöissä, joissa saatuin kuvien laatu on tärkeämpi kun dynamikkaan seuranta.