Käyttöohje Altami Kameran asettamisesta Altami VideoKit -laitteessa

Käyttöohje Altami Kameran asettamisesta Altami VideoKit -laitteessa

Järjestelmävaatimukset

   

 • Käyttöjärjestelmät: Microsoft® Windows® XP (32-bittinen), Windows Vista® (32-bittinen), Windows 7 (32-bittinen);
 • 1 GHz tai nopeampi prosessori;
 • 512 MT RAM-muistia;
 • Graafinen sovitin antaa työn TrueColor-tilassa (24 tai 32 bittiä pikseliä kohden);
 • Jotta kamerat toimisivat, on oltava jokaiselle kameralle USB-napa.

 
 
 
 
 
 
 
 

Kameran asennus

Kameran asentamiseksi, on asentava sen ajurit ensin. Käynnistää AutoRun ja valitse ilmestyissa ikkunassa valikon kohde Драйверы камер Altami(Altami-cameran ajurit).
 
Valikko
 
Valitse asentajan kielen .
 
Asentimen kieli
 
Napsauta OK jatkaaksesi asennusta tai Peruuta asennuksen peruuttamiseksi.
 
Tervetulotoivotus
 
Tervetuloa Altami-kamerat -ohjaimen ohjatun asennustoiminnon näyttöön napsauta Seuraava, jotta asennusta jatketaan.
 
Käyttöoikeussopimus
 
Jos haluat muuttaa mitään edellisen vaiheen asennuksesta, napsauta Takaisin. Lue käyttöoikeussopimus ja hyväksy se valitsemalla Hyväksyn.
 
Asennuksen lopettaminen
 
Asentajan on purettava tiedostot ja kirjoitettava ne levylle. Kun olet asentanut ohjaimet, voit sulkea asennusohjelman napsauttamalla Sulje-painiketta.
 
Ohjaimet on asetettu asennusohjelman levy InstallDisk→Ajurit→Altami. – kansioon. Jos haluat asentaa ne ei AutoRun-ohjelmaa käytettäessä, seuraa ilmoitettua tapaa ja Altami folderissa paina Setup-painiketta.
 
Myös, voit ladata ajurit sivustoltamme.
 
Kun ohjaimet on asennettu, käynnistä Altami Videokit -sovellus ja valitse Kaappaus → Yhdistä laite ….
 
Kameran liittäminen
 
Laite-valikossa olevien Laitteiden luettelosta löytyy kameran malli, joka kytketään, ja valitse Tila-kohdassa toistotila. Tämän jälkeen voit aloittaa kameran säätämisen.
 
 

Kameran asetukset

Kameran asetukset Altami USB 3150R6 1/2CMOS, Altami USB 5000R5 1/2.5CMOS ja Altami USB 6600R5 1CMOS voivat hieman erota, mutta tämän käsikirjan avulla voit säätää mitä tahansa näistä kameroista itse.
 
Sovelluksen avulla voi muuttaa kameran suunnittelemaa asetusta. Voit säätää kuvien laatua ja ulkoasua Kameran asetukset-paneelissa. Valitse kohta Asetukset → Kameran asetukset ja näet muuttuvien parametrien luettelon.
 
Altami VideoKit -valikko
 
Kameran asetuksia voidaan kutsua myös napsauttamalla ruudun oikeassa alakulmassa olevaa Asetukset-painiketta.
 
Altami VideoKit -ikkuna
 
Asetuspaneeli näyttää seuraavalta:
 
ALtami VideoKit -asetukset
 
Asetukset ovat standardit valokuvajärjestelmille ja vaikuttavat kuvan laatuun ja ulkonäköön (gamma, kylläisyys). Voit suorittaa seuraavat asetukset:
 
Väri.
 

 • Kirkkaus — kuvan kirkkauden korjaus. Tämän asetuksen arvon nostaminen tekee kuvasta kaikki pikselit kevyesti. Histogrammissa kirkkauden kasva- tai vähenemisprosessi ilmaistaan arvojen siirtymisellä oikealle tai vasemmalle vastaavasti;
 • Värikylläisyys — kuvan väreiden kylläisyyden korjaus. Asetuksen arvon pienentäminen tekee kuvan lähemmäksi harmaa, mikä lisää “enemmän värillistä” kuvaa;
 • Gamma — gamma-correction of the image. Gamma-correction is non-linear correction of the image brightness for adjustment for the output device (monitor). The setting allows to make visible separate areas of the image without losing details at other areas;
 • Suljin — tavallisesti voidaan pitää sulkimen työaikaa. Mitä korkeampi on tämän asetuksen arvo, pienemmät kehykset tulevat kamerasta, mutta suurella äänenvoimakkuudella;

 
Altistuminen.
 
Kehysten altistuminen. Mitä korkeampi on tämän asetuksen arvo, pienemmät kehykset tulevat kamerasta, mutta suurella äänenvoimakkuudella;
 
Valkotasapaino.
 
Automaattinen valkotasapainopainike antaa automaattisen valkotasapainon asetuksen. Valkotasapaino – asetuksissa määritellään, miten vastaanotetuissa kuvissa värit on esitettävä. Asetuksilla R, G ja B operaattori kertoo kameralle, mitä pidetään valkoisena. Erot perustuvat ihmisen näkökyvyyden erityispiirteisiin.
 
Misc
 

 • Voitto — kuvan kirkkauden korjaus lisäämällä analogisen signaalin amplitudia. Olennaista eroa muista korjausmenetelmistä on se, että tässä tapauksessa korjaus tapahtuu ennen signaalin analogisen digitaalimuunnoksen hetkeä;
 • Bits – luokat, jotka määrittelevät kuvan laadun. Koska näyttö voi heijastaa 8 bittiä jokaisessa kanavassa, jossa on kolme kanavaa värillinen RGB-malli ja kameramatriisi voi olla esimerkiksi 10-bittiä tai 12-bittiä, käyttäjä voi valita bittien. Jos käyttäjä valitsee Korkean, kuva on vähemmän yksityiskohtainen, mutta siinä ei ole ääntä. Jos käyttäjä valitsee Alhainen, tilanne on päinvastoin. Valitsemalla Korkea-asetuksen usein kuva tulee tummemmaksi. Keski-parametri osoittaa keskiasetukset;
 • Skannausalue – skannausalueen koko.

 
Oletus painike asettaa kaikki asetukset vakiona.
 
Laukaisun aikana sovellus tallentaa asetukset järjestelmään. Tämä tarkoittaa, että viimeistelyllä työ tallentaa kaikki asetukset ja muistaa kameran, jolla se toimi. Seuraavaksi käynnistää sovellus etsii kameraa, jolla se toimi aikaisemmin. Jos kamera löytää kameran, se käynnistää sen ja näyttää sen virran.
 
Boolean arvoja ottavat parametrit ohjataan valintaruudulla (neliön muotoinen ohjauselementti).
 
Kaikki parametrit, jotka ottavat kokonaislukuarvot, muutetaan siirtämällä liukusäädintä tai ilmaisemalla arvo näppäimistöllä.