8.1 Suodattimet -

8.1 Suodattimet

Määritelmä

Suodattimet ovat rasteri keinoja käsitellä kuvia. Niiden avulla voit muuttaa väriä, muotoa, kokoa kuvaa ja monia muita asioita. Parametrit jokainen suodatin on sovellettu joko oletusarvoisesti tai ilmoitettu Suodattimet-paneeli. Suodattimet ovat tiedoston osa ja tallennetaan sen kanssa. Suodattimet voidaan soveltaa sekä tavallista kuvaa ja stream kamerasta.
 

Paneelin avaaminen

Se on mahdollista työskennellä suodattimien kanssa kahden paneelin avulla: Saatavilla suodattimet ja Suodattimet. Saatavilla suodattimet ovat suodattimia saatavilla sovelluksen paketissa, joten kanssa käyttäjä voi työskennellä; Suodattimet ovat käyttäjän valitseman suodattimet. Saatavilla suodattimet ja Suodattimet avataan hiiren oikean painiken painamalla hiiren työkalut-paneeli tai ohje-valikosta Näytä→Paneelit→Käytettävissä olevat suodattimet/Suodattimet.
 
Käytettävissä olevat suodattimet-paneeli sisältää yläosassa luettelon saatavilla suodattimia, jotka voidaan soveltaa asiakirjan, sekä käyttäjän suodattimet, alaosa valittaessa suodatin näyttää sen kuvaus.
 
Suodattimet lista
 
Suodatin voidaan soveltaa kuvan joko klikkaamalla hiiren oikeaa painiketta hiiren tarpeen suodattaa Käytettävissä olevat suodattimet-paneelin ja valitsemalla kohta Lisää suodatin tiedostoon yhteydessä valikosta tai vetämällä suodattimen Käytettävissä olevat suodattimet-paneelin osaksi Suodattimet-paneelin avulla hiiri.
 
Suodattimet-paneelin avulla voit hallita suodattimia, käyttäjän valitsema. Yläosassa on luettelo soveltaa suodattimia, ja alaosassa, kun valitset kunkin suodattimet näyttää tietoja suodatin, joka voidaan muuttaa käyttäjän toimesta.
 
Suodattimet alareunassa
 

Paneelin kuvaus

Upon klikkaamalla oikealla napilla ilmestyy kontekstivalikko, jonka avulla voit tehdä seuraavat toimet:
 

  • Poista suodatin — poistaa valitun suodattimen. Päälle, että kuva vie alkuperäisen ulkoasun.
  • Luo suodattimien ryhmä — voit luoda suodattimien ryhmiä. Jotta voidaan luoda joukko suodattimia, valita useita suodattimia painamalla Ctrl-näppäintä ja napsautetaan oikealla napilla nimet suodattimet tarvitset valitse valikosta Luo suodattimien ryhmä. Ryhmä suodattimet voidaan myös tallentaa Käyttäjän suodattimet. Jotta voidaan lisätä ryhmän, Käyttäjän suodattimet, sinun pitäisi klikkaa oikealla napilla ryhmän nimi-Suodattimet, paneeli ja valitse valikosta Lisätä luetteloon käyttäjä suodattimet. Että, kaikki asetukset on tehty, jonka käyttäjä on tallennettu, ja ryhmä suodattimet voidaan soveltaa uuden asiakirjan.
  • Jakaa ryhmä suodattimet — jakaa luotu ryhmä suodattimet. Käyttäjän suodattimet ja ryhmät, käyttäjän suodattimet ovat myös esillä Käytettävissä olevat suodattimet-paneelin.
  • Laske uudelleen — pakko käynnistää suodattimet.
  • Laske muutos — sarjaa tilassa suodattimet käynnistää heti sen jälkeen muuttaa minkä tahansa parametrin tahansa suodatin.