Raportit

11. Raportit

Määritelmä

TSovellus paketti tarjoaa mahdollisuuden tiivistää työtä tehdään käyttäjän ja näyttää tiedot kalibrointi -, mittaus -, ja suodattimet. Raportti on yhteenveto asiakirjan tiedot, joka sisältää kuvan ja tiedot kalibrointi -, mittaus -, ja suodattimet.
 

Tehtävät ja mahdollisuudet

Altami Studio 3.1.0 sovelluksen avulla voit luoda raportteja automaattisesti (Nopea luominen raportti), tai osoittaa parametrit raportti luo oman (Raportin toimittaja).
 

Soittamalla paneeli

Raportti on luotu, muokattu ja tallennettu avulla Raportit-valikko päävalikosta sovelluksen. Raportti sukupolvi useita asiakirjoja on mahdollista, että Report editor valikosta. Se on mahdollista, jos haluat valita tiedot, jotka on mainittava raportissa, samoin kuin muoto ja hakemiston säästää, valikosta Raportin parametrit.
 

Paneelin kuvaus

Raportin asetukset
 
Raportin valikko tarjoaa seuraavat mahdollisuudet työskennellä raportit:
 
Tulosta raportti — luo raportin, jossa parametrit tarkoitettu aktiivisen asiakirjan ja tulostaa sen. Tämä valikkokohta puhelut standardin tulostus vuoropuhelua, jonka avulla on mahdollista valita tulostimen, määrä kopioita, ja niin edelleen.

Vie raportti — amahdollistaa vienti-raportti aktiivisen asiakirjan seuraavissa muodoissa: html, odt tai pdf.

Nopea vie raportti — vienti raportti hakemistoon ja muodossa esitetty Raportin parametreja.

Raportin asetukset — mahdollistaa asettaa raportin parametreja, kuten: koot kuvan raportin, tiedot, jotka sisältyvät mietintöön (suodattimet, mittaukset, kalibroinnit), sekä muoto ja hakemiston säästää. Hakemistoon voidaan myös ilmoitettava Tervetuloa vuoropuhelua.
 
Raportin toimittaja on väline, jonka avulla on mahdollista luoda, muokata, vienti ja tallentaa raportteja yhden tai useita asiakirjoja. Raportti editori on nimeltään menu-item-Raportti →Raportti editori.
 
Raportti editori tarjoaa enemmän mahdollisuuksia muodostaa raportteja ja mahdollistaa näytön raportin kaikki tiedot merkitty käyttäjän Raportti parametrit, ja voit muokata raportin. Raportti editori sisältää seuraavat valikon kohdat:
 

 • Tiedosto tarjoaa standardin mahdollisuuksia työskennellä tiedosto (Luo, Avaa, Tallenna, Vie, Tulosta, Esikatselu, Peruuta). Luo-valikosta avaa vuoropuhelua, jonka avulla on mahdollista valita asiakirjat, joista raportti on luotu. On myös mahdollista, asiakirjan esikatselu (Esikatselu valikosta) siinä muodossa, jossa se lähetetään painoon.
  •  
   Huomautus: Ero viennin ja säästö on se, että kun vienti olisi mahdotonta avata asiakirjan avulla Altami Studio sovellus kuin sovellus vain avaa raportit ahtml-muodossa.
    

   • Edit tarjoaa mahdollisuuden peruuttaa edellisen toiminnon toistaa edellisen toiminnon peruutuksen jälkeen, leikkaa valitun fragmentti, kopioi valittu fragmentti, ja aseta valittu fragmentti.
   • Format voit alustaa font raportissa (valitse lihavoitu, alleviivattu tai kursivoitu teksti fontit), sekä tasata tekstin vasemmalle, keskelle, oikealle ja leveyssuunnassa.

    
   Useimmat edellä mainitut toimet ovat kaksoiskappaleet työkalu paneeli. Lisäksi työkaluun paneeli lisätään painikkeet, joiden avulla voit valita fontin, säätää kokoa ja väriä fontin, ja tyyppi otsikot.
    
   Huomautus Microsoft Word käyttäjät raportti voidaan kopioida Microsoft Word editor, jossa yksi kolmesta seuraavista tavoista:
   1. Valitsemalla kaikki käsin tai klikkaamalla painikkeet yhdistelmiä Ctrl + A → Kopioi → Insert into Sana editor.
   2. Viemällä odt ja avaa asiakirja Microsoft Word editor.
   3. Viemällä html-muotoon ja avaa asiakirja Microsoft Word. (Se on vähiten toivottavaa tavalla kuin avaamalla Word ei voi olla tyyli ja dokumentin rakenteen vääristymiä).
    
    

   Esimerkki

   Raportti