Histogrammi

13.1 Histogrammi

Histogrammi on jakelu sävyjä tällä microphoto. Fyysinen edustus, että se on kuva, joka osoittaa, kirkkaus-arvot vaaka-akselilla ja määrä pikseliä ottaa tämä arvot pystyakselilla.
 

Tehtävät ja mahdollisuudet

Altami Studio 3.1.0 sovellus histogrammi on tarpeen työskennellä kuvia ja valkotasapainon säätö, kun työskentelet suoraan kamerasta.
 
Avulla histogrammin avulla voit arvioida ja muokata valokuvan kirkkauden (värikylläisyys) – ja kontrasti.
 

Paneelin avaaminen

Kutsumus histogrammi voidaan suorittaa kautta valikosta Näytä→Paneelit→Histogrammi, tai klikkaamalla hiiren oikeaa painiketta hiiren sovellus paneeli ja valitsemalla ilmestyi lista Histogrammi kohde.
 

Paneelin kuvaus

Voit työskennellä histogrammi liikkuvat muutosta viiva, ja käyttää Kirkkaus-ja Kontrasti-liukusäätimiä histogrammi paneeli. Molemmat menetelmät ovat vaihdettavissa, ne ovat päällekkäisiä toisiaan. Voit huomata, miten nostamalla Kirkkautta arvon muutos linja liikkuu samanaikaisesti alkuperäiseen asentoon. Vähentämällä arvo — alas. Kun nostaa Kontrastia arvo, tapahtuu käänne, muutos linja vastapäivään, vähentämällä — myötäpäivään.
 
Arvot, Kirkkaus-ja Kontrasti-asteikot vaihtelevat välillä 0-255 yksikköä. Kirkkauden arvo nolla tarkoittaa, että kuva, joka ei ole kirkas, musta väri; 255 kirkas kuva, valkoinen väri. Kontrasti-parametri on nolla tarkoittaa, harmaa-kuva, jonka kontrasti on pieni; 255 parametri määrittelee suuri menetys yksityiskohtia, mutta suuri kontrasti, jonka valon ja varjon leikataan.
 
Histogrammi voi osoittaa määrä värejä kaikki kanavat — punainen, sininen, vihreä, ja kunkin kanavan erikseen. Jos siellä on vähän väriä, niin se on tumma, jos paljon, niin — valo. Näyttämällä erityinen osa, voit Painaa painiketta päälle component visualisointi. Jos haluat näytön kirkkautta pikseliä, Kytke päälle Kirkkaus komponentti visualisointi-painiketta.
 
Pystyakselilla arvot pikseliä määrien osalta suurin näkyvät. Histogrammi voi olla havainnollinen riitä, jos se on liian korkea kirkkaus huiput verrattuna yleiset arvot pikselien määrä. Tässä tapauksessa voit logarithmate arvo pikselien määrä. Voidakseen tehdä niin, paina painiketta Käynnistä logaritminen tila histogrammi.
 
*vastaanottaminen inversio värejä (kuva negatiivinen) voidaan saavuttaa vain siirtämällä päät muutos line tai käyttämällä negatiivinen suodatin.