Ensimmäinen sovelluksen käynnistys

3.1 Ensimmäinen sovelluksen käynnistys

Sovelluksen käynnistämiseksi voit käyttää Altami Studio -ohjetta työpöydällä tai valikkokohdasta Käynnistä → Ohjelmat → Altami Oy → Altami Studio 3.1. Lisäksi hakemus voidaan käynnistää kansiosta, johon sovellus on asennettu (yleensä se on C:\Program Files\Altami Ltd\Altami Studio 3.1\).
 
Sovelluksen pääikkuna näkyy käynnistämisen jälkeen:
 
Pääikkuna
 
Sovelluksen nyrkkeilysivulla näkyy vuoropuhelu, joka mahdollistaa kuvakkeiden, raporttien ja kehysten tallentamisen, jotka on saatu nopean ja automaattisen kaappauksen seurauksena. Raporttien ja kehysten tallentamiseen tarkoitetut kansiot näkyvät työkansiossa (Kansio kuvien tallentamiseen). Voit myös vaihtaa kansion tallentamista varten, kun olet valinnut haluamasi valikkokohdan.
 
Kun olet sulkenut valintaikkunan tiedostojen tallennuspolun määrittämiseksi, voit aloittaa työskentelyn.
 
Voit kytkeä kameran käyttämällä valikkokohtaa Tiedosto → Liitä laite, lisätietoja kameran säätämisestä Työskentele kameran kanssa.
 
Liitä kamera
 
Jos sinulla ei ole kameraa, voit käyttää sovelluksen esittelymahdollisuuksia. Altami Studiossa on mahdollisuus tehdä mittauksia videovirrasta ilman yhdistämiskameraa. Valitse Yhdistä laite-paneelissa Laite-valikossa Testausjärjestyslaite: linnut tai Testausjärjestyslaite: kalavaihtoehdot sen tekemiseen. Tämän toiminnon tuloksena on kehyksen videovirta, kuin kopioit sen kamerasta. Voit tehdä mittauksia tästä virrasta ja soveltaa sovelluksen suodattimissa esitettyjä kehyksiä.
 
Testausjärjestyslaite: linnut
 
Voit lukea oppaita suodattimien käyttämisestä Altami Studio -sovelluksessa (kuvattu vaiheittaiset ohjeet). Voit tehdä tämän siirtymällä valikkoon Ohje → Ohjaus … ja valitsemalla suodattimesta, joka sinua kiinnostaa.
 
Oppaat
 
Lukemisen opetusohjelma voit toistaa sovelluksessa sen kuvauksen käsittelytoiminnot. Kuvat, joita kirjoittavien oppaiden käyttäminen on asennetun Altami Studio 3.1.0 -sovelluksen kansiossa (oletuksena on C:/ Program Files/Altami Oy/Altami Studio 3.1/ tutorials/images/). Jos haluat avata kuvan sovelluksessa, valitse valikosta Tiedosto → Avaa. Tämän jälkeen tiedoston ikkuna on avattava sovelluksessa.
 
 
Avaa tiedosto
 
Tutkijoiden avulla tiedät paitsi suodattimien tarkoituksen, mutta myös ymmärtävät, mitkä suodattimen parametrien arvot haluat muuttaa kuvanmuodostuksen välttämättömän tuloksen saavuttamiseksi.