Automittaus

9. Automittaus

Altami Studio 3.1 -sovelluksessa voit tehdä automaattisia mittauksia, mikä tarkoittaa, suorita objektien automaattinen etsintä ja jakaa hiukkaskoko.
 

Automaattinen kohteiden haku

Tämä on toteutettu Altami Studio 3.1.0 -sovellusmahdollisuutena nopeasti ja ilman suuria ponnisteluja löytää esineiden ääriviivat.
 
Konfiguroituneiden ääriviivojen avulla voidaan löytää objekteja automaattisesti. Sovellat suodatinta, ja sovellus löytää kaikki kuvan osat.
 
Valitse Suodattimet-valikosta Määritetty ääriviivat.
 
Löytää määritetty ääriviivat -suodatin koostuu useista suodattimista: suodatinryhmä ääriviivat haulle (sileä, mukautuva kynnys, sulkeminen, avaaminen) ja piirrä automaattisesti mitatut suodattimet. Edellisessä versiossa käyttäjän oli sovitettava suodattimet itsensä kerralla ääriviivojen löytämiseksi. Nyt voit käyttää komposiittisuodatinta, ja jos haluat muuttaa kaikkien suodattimien parametreja, se on tehty. (Lisätietoja suodattimista on Suodattimet-osiossa)
 

Esimerkki

Löytä ääriviivat
 

Liimattavien esineiden jakaminen

Altami Studio 3.1.0: ssa on mahdollista jakaa esineitä kuvaan.
 
Automaattisesti etsimällä esineitä ja etsimällä sen ääriviivoja laskentakoneet eivät aina pysty analysoimaan ihmisen silmille näkyviä asioita. Leikkaustulosten muokkaaminen Altami Studio -kehittäjät ovat keksineet tapaa liimata yhteen esineitä.
 
Kohteiden jakautuminen suoritetaan suodattimen paneelin välisen etäisyyden ja suodattimen rajapinnan raja-arvojen avulla.
 
Jos haluat jakaa esineitä automaattisen ääriviivat haun jälkeen, sinun on lisättävä väli sen rajojen väliin. Välillä sinun on valittava väri, joka ei sulautuisi taustaan (esimerkiksi vaaleampi tai tummempi kuin tausta). Napsauta hiiren oikealla painikkeella valitulla välikohdalla ja valitse Erotin-kohdasta näkyvä valikko. Sitten käytät vain suodattimen Piirtää erotin mittaukset ja osat, joiden väli on piirretty, jaetaan.
 

Esimerkki

Piirrä erotinmittaukset