Altami PhotoKit-profiilit

4.3.2 Profiilit

Altami PhotoKitin Profiilit-välilehden (kuva 13) avulla voit tallentaa sovelluksen yksittäiset asetukset ja käyttää niitä sitten. Jokainen profiili on liitettävä tiedot siitä, päivämäärä luomisen ja päivämäärä muutos profiilin.
 
Ohjelma luo automaattisesti Auto-profiilin, jossa se tallentaa ohjelman nykyiset asetukset ja lataa sen sovelluksen alussa.
 
Profiilit-välilehti
Kuva 13 Profiilit-välilehti

 
Välilehti sisältää seuraavat ohjaimet:
 

  • Valintaruutu Tallenna nykyiset asetukset profiilissa nimella, jonka avulla voit tallentaa kaikki nykyiset kameran asetukset profiiliin ja määrittää nimen, joka sopii sinulle (esimerkiksi: “Linssi 40x”, “Valurauta”).
  • Muokkauskentässä määrität tallennettavan profiilin nimen.
  • Tallenna-painike tallentaa profiilin määritetyn nimen mukaisesti.
    Tallenna asetukset valitsemalla Tallenna nykyiset asetukset profiilissa -valintaruudun nimen mukaisesti, anna uusi nimi tai käytä vanhaa ja napsauta Tallenna-painiketta (Kuva 14).

 
TÄRKEÄ: Älä käytä Auto-profiilia, jos haluat tallentaa omat asetukset, koska se korvataan itse, kun muutat kameran asetuksia ja lopetat sovelluksen, jolloin asetukset menetetään.
 
Tallenna profiili

Kuva 14 Tallenna profiili

 

  • Lataa profiilin avulla voit ladata jonkin aiemmin tallennetuista profiileista.
  • Poista profiili painikkeella voit poistaa aiemmin tallennetut profiilit. Ennen profiilin poistamista ohjelma pyytää vahvistamaan toiminnon (Kuva 15).

 
HUOMAUTUS: Auto-profiilia ei voi poistaa..
 
Profiilin poistamisen vahvistus

Kuva 15 Profiilin poistamisen vahvistus

 

  • Profiililuettelosta voit katsella ja valita profiilit, jotka haluat tallentaa, ladata ja poistaa.